Solanaceae: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nambahaké hr:Pomoćnice)
'''Suku térong-térongan''' utawa '''Solanaceae''' iku suku tanduran sing nduwé kagunan ekonomis sing apik kanggo manungsa. Tetanduran sing ana ing suku iki, kayata [[kenthang]], [[tomat]], sarta [[lombok]], dadi komoditas ing sadéngah papan ing donya. Nanging, ana uga sing ngganggu ([[gulma]]).
 
== Ciri-cirititikanipun ==
* Umumé arupa taneman grumbul, perdu utawa wit-witan
* gondhong tunggal/majemuk
* kembangé kaya trompèt
* woh arupa woh kothak<ref>woh garing sejati tunggal sing wijiné akèh</ref> utawa woh buni<ref>woh sing ana 2 lapis, yaiku:
* Lapisan njaba sing [[tipis]]
* Lapisan njero sing [[kandel]] mblenyèk lan mbanyu</ref>
 
== Tuladha ==