Wuku Tolu: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(typo)
Tolu utawa Tulu iku wuku sing [[kelima]]. Miturut kaum [[tradhisional]] ing [[Bali]] lan [[Jawa]], minggu iki direksa dening [[Bathara]] [[Bayu]].
 
[[Minggu]] – [[Kliwon]]<br>