Pandhidhikan: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ilo:Edukasion
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké fo:Útbúgving)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ilo:Edukasion)
[[ia:Education]]
[[id:Pendidikan]]
[[ilo:Edukasion]]
[[is:Menntun]]
[[it:Educazione]]
60.617

besutan