Pawarta: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.2) (Bot: Ngowah fa:اخبار dadi fa:خبر
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ckb:ھەواڵەکان)
c (r2.6.2) (Bot: Ngowah fa:اخبار dadi fa:خبر)
[[es:Noticia]]
[[eu:Albiste]]
[[fa:اخبارخبر]]
[[fi:Uutinen]]
[[fiu-vro:Miä sünnüs]]
1.706

besutan