Quebec: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké kab:Kebek
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké kab:Kebek)
[[ja:ケベック州]]
[[ka:კვებეკი]]
[[kab:Kebek]]
[[kl:Québec]]
[[kn:ಕ್ವಿಬೆಕ್]]
2.031

besutan