1062: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1062
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1062)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1062)
[[scn:1062]]
[[se:1062]]
[[sh:1062]]
[[simple:1062]]
[[sk:1062]]
2.367

besutan