Silesia: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: mzn:سیلزی)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Silesia_(Now).png|thumb|Peta Silesia. Abang yaiku wates negara saiki iki. Kuning iku wates provinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran [[Jerman]] kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning [[Kekaisaran Austria-Hongaria]] sadurungé [[Perang Pitung Taun]] ing [[1763]].]]
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polandia]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku sawijining tlatah ing [[Eropah Tengah]] utawa [[Eropah Wétan]].
 
Tlatah iki saiki binagi antara Jerman, Polandia lan Céko.