Wielichowo: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké fr:Wielichowo
c (r2.6.5) (bot Menambah: fr:Wielichowo)
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké fr:Wielichowo)
[[en:Wielichowo]]
[[eo:Wielichowo]]
[[fr:Wielichowo]]
[[lv:Velihovo]]
[[nl:Wielichowo]]
1.941

besutan