Gandum: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.2) (Bot: Ngowah new:छो dadi new:छ्व
c (Bot: Nambahaké vep:Nižu)
c (r2.6.2) (Bot: Ngowah new:छो dadi new:छ्व)
[[nap:Rano]]
[[ne:गहूँ]]
[[new:छोछ्व]]
[[nl:Tarwe]]
[[nn:Kveite]]
1.706

besutan