1064: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1064
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1064)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1064)
[[scn:1064]]
[[se:1064]]
[[sh:1064]]
[[sk:1064]]
[[sl:1064]]
2.367

besutan