Taun wuntu: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké kv:Кассяна во
c (bot Menambah: ilo:Bisiesto a tawen)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké kv:Кассяна во)
[[ksh:Schalldtjoohr]]
[[ku:Sala bermayî]]
[[kv:Кассяна во]]
[[kw:Bledhen lamm]]
[[la:Annus intercalarius]]
61.146

besutan