Wong Bali: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: fr:Balinais (peuple))
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
 
'''Wong Bali''' iku suku bangsa ing [[Indonésia]] sing utamané urip ing [[Bali|Pulo Bali]] lan saindhengé.
 
[[Kategori:Bali]]