Multazam: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+gbr)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[File:Kaaba.png|thumb|right|Katrangan: 6. Multazam]]
'''Multazam''' iku sawijining ruang sing ambané kira-kira rong [[meter]] sing dumunung ing antara [[Hajar Aswad]] lan lawang [[Ka'bah]]. Multazam minangka papan sing ijabah kanggo [[dedonga]], bakal ditampa lan dikabulaké déning [[Allah|Allah S.W.T.]]
Cara dedonga nuladha apa sing diayahi déning [[Muhammad|Nabi Muhammad S.A.W.]] yaiku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.