Ula: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:Змыї
c (Bot: Nambahaké vep:Küd)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:Змыї)
[[ro:Șarpe]]
[[ru:Змеи]]
[[rue:Змыї]]
[[scn:Scursuni]]
[[sco:Snake]]
62.955

besutan