Gunung ès: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké mk:Санта
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké hr:Santa leda)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké mk:Санта)
[[lt:Ledkalnis]]
[[lv:Aisbergs]]
[[mk:Санта]]
[[mr:हिमनग]]
[[ms:Aisberg]]
2.031

besutan