Organel: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
{{Commonscat|Organelles}}
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi tl:Organulo)
({{Commonscat|Organelles}})
 
== Pirsanana uga ==
{{Commonscat|Organelles}}
* [[Sel (biologi)|Sel]]
* [[Teori endosimbiosis]]
11

besutan