2013: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mr:इ.स. २०१३
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké nds:2013)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mr:इ.स. २०१३)
[[mi:2013]]
[[mk:2013]]
[[mr:इ.स. २०१३]]
[[ms:2013]]
[[na:2013]]
182

besutan