Urmia: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.2) (Bot: Ngowah sr:Orumijeh dadi sr:Урмија
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké sr:Orumijeh)
c (r2.6.2) (Bot: Ngowah sr:Orumijeh dadi sr:Урмија)
[[ru:Урмия (город)]]
[[sco:Urmia]]
[[sr:OrumijehУрмија]]
[[sv:Urmia]]
[[tg:Урумия]]
1.706

besutan