Rambut: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah th:ผม dadi th:เส้นผม; panggantèn kosmètik)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Rmbut.jpg|thumb|250px|Rambut]]
'''Rambut''' utawa (rékma) tukul ing mèh kabèh pérangan awak, kajaba èpèk-èpèk lan sikél, mata, lan lambé.<ref name="internet1">http://www.hd.co.id/info-kesehatan/tentang-rambut</ref> Rambut kng na sirah ndadèkaké tetep ngrasa anget. Rambut asring uga disebut [[wulu]] kang ana ing [[irung]], kupéng lan sekitar mata kanggo nlindungi organ-organ kasebut sak lebu ln partikel-partikel liyané.<ref name="internet1" /> Alis lan wulu mata nglindungi mata kanti cara ngurangi cahaya lan partikel kang ngenani organ paningal kasebut. Semono uga rambut-rambut alus kang ana ing awak kang nyediakaké keangetan lan perlindungan kanggo [[kulit]].<ref name="internet1" /> Rambut uga dadi bantalan kang nglindungi awak saka tatu.<ref name="internet1" />
 
== Bagéan-bagéan rambut ==