Warsawa: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké or:ୱାରସ
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké pcd:Varsovie)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké or:ୱାରସ)
[[nov:Varsava]]
[[oc:Varsòvia]]
[[or:ୱାରସ]]
[[os:Варшавæ]]
[[pa:ਵਾਰਸਾ]]
2.824

besutan