Wittenberg: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ms:Wittenberg
c (Bot: Nambahaké he:ויטנברג)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ms:Wittenberg)
[[lt:Vitenbergas]]
[[mk:Витенберг]]
[[ms:Wittenberg]]
[[nds:Wittenbarg]]
[[nl:Wittenberg (stad)]]
62.379

besutan