Brummen: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Brummen
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ru:Брюммен)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Brummen)
[[ro:Brummen]]
[[ru:Брюммен]]
[[sq:Brummen]]
[[stq:Brummen]]
[[sv:Brummen]]
62.236

besutan