Overbetuwe: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Overbetuwe
c (r2.6.4) (bot Menambah: hy:Օվերբեյթուվե)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Overbetuwe)
[[nl:Overbetuwe]]
[[ro:Overbetuwe]]
[[sq:Overbetuwe]]
[[stq:Overbetuwe]]
[[sv:Overbetuwe]]
63.087

besutan