Harderwijk (Gelderland): Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Harderwijk
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké af:Harderwijk, Gelderland; ngowahi la:Hardervicum)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sq:Harderwijk)
[[ro:Harderwijk]]
[[ru:Хардервейк]]
[[sq:Harderwijk]]
[[stq:Harderwijk]]
[[sv:Harderwijk]]
62.379

besutan