Palermo: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ur:پالیرمو
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké mn:Палермо)
c (Bot: Nambahaké ur:پالیرمو)
[[tr:Palermo]]
[[uk:Палермо]]
[[ur:پالیرمو]]
[[vec:Pałermo]]
[[vi:Palermo]]
32.744

besutan