Bagdad: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké or:ବାଗଦାଦ
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké pa:ਬਗਦਾਦ)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké or:ବାଗଦାଦ)
[[nov:Bagdad]]
[[oc:Bagdad]]
[[or:ବାଗଦାଦ]]
[[os:Багдад]]
[[pa:ਬਗਦਾਦ]]
9.872

besutan