San Marino (kutha): Béda antara owahan

53 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:San Marino (grad))
[[sv:San Marino (stad)]]
[[szl:San Marino (mjasto)]]
[[th:ซานมารีโน (เมือง)]]
[[tl:San Marino, San Marino]]
[[tr:San Marino şehri]]