Paus Linus: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah es:Lino I dadi es:Lino (papa)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké hy:Լինուս (Հռոմի պապ))
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah es:Lino I dadi es:Lino (papa))
[[en:Pope Linus]]
[[eo:Lino (papo)]]
[[es:Lino I(papa)]]
[[et:Linus]]
[[eu:Lino (aita santua)]]
40.556

besutan