Rgwéda: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké tl:Rigveda
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ru:Ригведа dadi ru:Риг-веда)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké tl:Rigveda)
[[te:ఋగ్వేదం]]
[[th:ฤคเวท]]
[[tl:Rigveda]]
[[tr:Rigveda]]
[[uk:Ріґведа]]
40.618

besutan