2012: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké kw:2012
c (r2.7.1) (Bot: Nyingkiraké mt:2012)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké kw:2012)
[[ku:2012]]
[[kv:2012 во]]
[[kw:2012]]
[[ky:2012-жыл]]
[[la:2012]]
2.031

besutan