1886: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké my:၁၈၈၆
c (r2.7.3) (bot Menambah: stq:1886)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké my:၁၈၈၆)
[[mr:इ.स. १८८६]]
[[ms:1886]]
[[my:၁၈၈၆]]
[[myv:1886 ие]]
[[nah:1886]]
62.379

besutan