Bulgari: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
c (Bot: Nambahaké pa:ਬਲਜੈਰੀਆ)
[[or:ବୁଲଗାରିଆ]]
[[os:Болгари]]
[[pa:ਬਲਜੈਰੀਆਬੁਲਗਾਰੀਆ]]
[[pam:Bulgaria]]
[[pap:Bulgaria]]
40.179

besutan