Sekoci: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké it:Scialuppa
c (Bot: Nambahaké zh:救生艇)
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké it:Scialuppa)
[[he:סירת הצלה]]
[[id:Sekoci]]
[[it:Scialuppa]]
[[ja:救命ボート]]
[[lv:Glābšanas laiva]]
1.941

besutan