Onkologi: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké war:Oncolohiya
c (bot Menambah: ky:Онкология)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké war:Oncolohiya)
[[uk:Онкологія]]
[[ur:علم الاورام]]
[[war:Oncolohiya]]
[[yi:אנקאלאגיע]]
[[zh:肿瘤学]]
2.031

besutan