Orgasme: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké bs:Orgazam
c (r2.7.1) (Bot: Ngowahi ml:രതിമൂർച്ഛ)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké bs:Orgazam)
[[be-x-old:Аргазм]]
[[bg:Оргазъм]]
[[bs:Orgazam]]
[[ca:Orgasme]]
[[cs:Orgasmus]]
40.158

besutan