Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké gn:Omboherokõiva
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké gn:Omboherokõiva)
[[fr:Nom binominal]]
[[gl:Nomenclatura binomial]]
[[gn:Omboherokõiva]]
[[he:שם מדעי]]
[[hi:द्विपद नामकरण]]
9.872

besutan