2012: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:2012年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké kw:2012)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:2012年)
[[wa:2012]]
[[war:2012]]
[[wuu:2012年]]
[[yi:2012]]
[[yo:2012]]
2.367

besutan