2008: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:2008年
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah mzn:۲۰۰۸ dadi mzn:۲۰۰۸ (میلادی))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:2008年)
[[wa:2008]]
[[war:2008]]
[[wuu:2008年]]
[[xal:2008 җил]]
[[yi:2008]]
2.367

besutan