1999: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1999年
c (r2.7.3) (bot Menambah: frr:1999)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1999年)
[[wa:1999]]
[[war:1999]]
[[wuu:1999年]]
[[xal:1999 җил]]
[[yi:1999]]
2.367

besutan