1646: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1646
c (r2.7.1) (bot Menambah: zh-min-nan:1646 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1646)
[[ro:1646]]
[[ru:1646 год]]
[[rue:1646]]
[[sa:१६४६]]
[[sah:1646]]
60.348

besutan