Woh: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mn:Жимс
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké diq:Meywe)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mn:Жимс)
[[mg:Voankazo]]
[[ml:ഫലം]]
[[mn:Жимс]]
[[mr:फळ]]
[[ms:Buah]]
3.832

besutan