1993: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1993年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mn:1993 он)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1993年)
[[wa:1993]]
[[war:1993]]
[[wuu:1993年]]
[[xal:1993 җил]]
[[yi:1993]]
2.367

besutan