1985: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1985年
c (r2.7.3) (bot Menambah: frr:1985)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1985年)
[[wa:1985]]
[[war:1985]]
[[wuu:1985年]]
[[xal:1985 җил]]
[[yi:1985]]
2.367

besutan