1950: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1950年
c (r2.7.3) (bot Menambah: frr:1950)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1950年)
[[wa:1950]]
[[war:1950]]
[[wuu:1950年]]
[[xal:1950 җил]]
[[yi:1950]]
2.367

besutan