1946: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1946年
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké si:1946)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1946年)
[[wa:1946]]
[[war:1946]]
[[wuu:1946年]]
[[xal:1946 җил]]
[[yi:1946]]
2.367

besutan