1927: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1927年
c (r2.7.2) (bot Menambah: zea:1927)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1927年)
[[wa:1927]]
[[war:1927]]
[[wuu:1927年]]
[[xal:1927 җил]]
[[yi:1927]]
2.367

besutan