1929: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1929年
c (r2.7.2) (bot Menambah: zea:1929)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1929年)
[[wa:1929]]
[[war:1929]]
[[wuu:1929年]]
[[xal:1929 җил]]
[[yi:1929]]
2.367

besutan