1931: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1931年
c (r2.7.1) (bot Menambah: zea:1931)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1931年)
[[wa:1931]]
[[war:1931]]
[[wuu:1931年]]
[[xal:1931 җил]]
[[yi:1931]]
2.367

besutan