1940: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1940年
c (r2.7.1) (bot Menambah: zea:1940)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1940年)
[[wa:1940]]
[[war:1940]]
[[wuu:1940年]]
[[xal:1940 җил]]
[[yi:1940]]
2.367

besutan