1942: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1942年
c (r2.7.3) (bot Menambah: nds-nl:1942)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1942年)
[[wa:1942]]
[[war:1942]]
[[wuu:1942年]]
[[xal:1942 җил]]
[[yi:1942]]
2.367

besutan